Webwinkels

Het succes van een goede webwinkel zit in de bruikbaardheid. Anno 2021 kunnen klanten op enorm veel plekken terecht voor hun aankopen en het vinden van het goede product hoeft geen uren meer te duren.

Webwinkels van Beacon zijn interactief, snel, geven een duidelijke weergave van uw product en zetten aan tot actie. Precies wat een gebruiker nodig heeft om over te gaan op actie.

We nemen graag de tijd om ook voor u een webwinkel te maken die aansluit op uw wensen en voldoet aan de eisen die gesteld worden door potentiele klanten.

Het maken van beslissingen voor uw winkel

In de afgelopen 10 jaar zijn een hoop dingen heel snel veranderd. Wat kan wel en wat totaal niet meer? Daarbij kunnen wij u helpen. Omdat u maandelijks betaald voor een webwinkel van Beacon Tools zorgen wij ervoor dat uw website altijd voldoet aan de standaarden van het internet en de bezoekers. We wijzen u op mogelijke strategische stappen die u kan nemen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf stappen maakt in de juiste richting. Een goede webwinkel kan immers net zo belangrijk zijn als een bestaande winkel.

Vindbaarheid

Hoe goed is uw website te vinden op het internet? Dat is voor veel bedrijven een belangrijk punt. Beacon Webwinkels worden aangemeld bij iedere grote zoekmachine (Google, Bing, Yahoo etc.) en we zorgen ervoor dat uw website goed vindbaar is in uw target regio's. Uw webwinkel word voorzien van de juiste sleutelwoorden om ervoor te zorgen dat uw producten net zo vindbaar zijn als uw bedrijf. Mensen zoeken immers op producten en niet op bedrijven.

Gebruikergemak

Veel mensen hechten waarde aan het gemak waarmee er gebladerd kan worden door producten op een website en hoe snel een producten, of meerdere producten, afgerekend kunnen worden. Beacon Webwinkels zijn gebouwd om klanten met het grootst mogelijke gemak een product te vinden dat voldoet aan hun wensen en direct een bestelling te laten plaatsen. Dienen uw klanten in te loggen? Of is het makkelijker van niet? Er moeten bepaalde klantgegevens worden opgenomen, maar voor de klant het liefst zo min mogelijk. Beacon vind hiertussen, voor uw bedrijf, de juiste balans voor uw doelgroep.

Betaalmogelijkheden

iDeal! De Nederlandse standaard mogen we het wel noemen. iDeal is de grootste betaaloptie die we hebbenen wint vertrouwen uit zodra mensen uw website openen. Bent u aangesloten? Dan hebt u al een deel van het vertrouwen van de klant gewonnen en gaan klanten sneller van start met hun zoekactie naar de juiste producten.

Echter is iDeal niet de enige mogelijk om klanten tot betaling over te laten gaan. Wilt u dat klanten vooruit betalen, door middel van een automatisch verzonden factuur, voordat u als beheerder overgaat tot actie? Dan is dat ook mogelijk. Er zijn verschillende opties. Ook Paypal, betaling per creditcard en andere opties zijn mogelijk met Beacon Webwinkels.

Sfeer

Het creeëren van de juiste sfeer kan helpen klanten aan te zetten tot het plaatsen van een bestelling. Bij Beacon zorgen we ervoor dat dit in uw website niet ontbreekt. Het draait natuurlijk om de producten, maar voordat een klant uw producten te zien krijgt wil deze waarschijnlijk eerst weten wie u bent en wat u doet. Door middel van de juiste afbeeldingen en een korte omschrijving is de klant direct op de hoogte.

Ervaring

Ga in gesprek met een Beacon medewerker, door contact met ons op te nemen en laat u op de hoogte brengen over wat wij voor u kunnen betekenen. Met jarenlange ervaring in het maken in E-Commerce en Marketing kunnen wij u vast van dienst zijn.

Vind uit welke service het best bij uw bedrijf past. Pakketten

Beacon Webwinkels

Bekijk hier een selectie uit onze huidige websites en winkels:

Beacon Webwinkel - Bikebizz Bikebizz
www.bikebizz.nl

Beacon Webwinkel - Kelders Kooien Kelders Kooien
www.kelderskooien.nl

Beacon Webwinkel - Velomax Velomax
www.velomax.nl

Beacon Webwinkel - Huurgemak Huurgemak
www.huurgemak.nl

Beacon Webwinkel - Automobielbedrijf Veld Automobielbedrijf Veld
www.automobielbedrijf-veld.nl