Visie

Door de jaren heen is er enorm veel veranderd op het internet. Het medium zoals het is, is moeilijk te vergelijken met hetzelfde medium in de jaren 90. Natuurlijk op een zeer positieve wijze. We gebruiken het medium immers voor veel meer dan het vergaren van informatie. Hierdoor is online ondernemen door de jaren heen een stuk makkelijker geworden. Niet alleen is het betaalbaarder, maar er zijn ook meer bedrijven die hun diensten aanbieden. Met wie kun je het best in zee gaan? Dat is dan een goede vraag.

Bij Beacon geloven we dat het internet in de komende decennia nog veel meer gaat betekenen voor ondernemers. Er zal nog veel meer veranderen en toegevoegd worden aan het medium. Het internet is nog maar in een jonge fase van zijn bestaan. Als je een partner kiest om mee in zee te gaan vinden we het belangrijk dat het iemand is op wie je niet alleen kan rekenen voor het leveren van een goede service, maar ook voor iemand die je wegwijs kan maken en op de hoogte houdt van nieuwe technologien op het medium. Iemand die ingewikkelde technologie vertaald naar simpele stappen zodat iedereen kan genieten van de voordelen.

Bij Beacon leveren we services waarbij u een vast maandelijks bedrag betaald in plaats van een bedrag ineens. Niet alleen omdat uw service dan altijd up-to-date en veilig opgeslagen blijft, maar ook omdat u dan word voorzien van een service die altijd is de laatste technologie bevat. We proberen software zo begrijpelijk mogelijk te maken en te houden, ongeacht aanpassingen en toevoegingen over die er over de jaren heen worden gemaakt. Iemand zonder ICT-technische of boekhoudkundige achtergrond moet gewoon gebruik kunnen maken van Beacon Tools.

In de komende jaren hopen we onze klantenkring uit te breiden, Beacons functionatleiten te verbeteren, vergemakkelijken en vergroten. We zullen meer informatie te verzamelen en weergeven zodat u als ondernemer voorop loopt met onze software.