Tools

Beacon Tools is een modulair systeem. Dit houdt in dat onze software is opgebouwd uit verschillende modules (tools). Vandaar Beacon Tools. Iedere tool kan worden geactiveerd voor bepaalde accounts. Dit betekent dat uw bedrijf alleen gebruikt maakt van de modules die voor uw bedrijf van toepassing zijn. Dit helpt om Beacon Tools overzichtelijk en bruikbaar te houden voor u en uw personeel.

– Beacon Tools is dus voor ieder bedrijf op maat gemaakt! Een bedrijf dat Beacon gebruikt om hun website te beheren zal waarschijnlijk alleen de CMS en SEO module gebruiken, terwijl een bedrijf dat een webwinkel heeft en daarbij zijn verkoopgegevens laat bijhouden door Beacon Tools van meer modules gebruik zal maken.

Alle tools onder Beacon zijn opgedeeld in twee categorieën. Boekhouding en Websites & Webwinkels. Onder deze groepen bevinden zicht de tools die daartoe behoren. Hierbij een overzicht van een aantal tools die onder beacon te vinden zijn.

Boekhouding

Uw boekhouding bestaat uit modules die belangrijk zijn voor het bijhouden van een goede administratie.

Voorraadbeheer

Houdt gemakkelijk uw voorraad bij in categorieën en subcategorieën. Ieder product heeft zijn eigen productpagina en aan ieder product kunnen productspecificaties en afbeeldingen gekoppeld worden. Tevens kun je zien aan wie je een product hebt verkocht en worden de gegevens weergegevens op een webwinkel wanneer deze is gekoppeld aan Beacon.

Kasboek

Houdt gemakkelijk al je inkomsten en uitgaven bij. Exporteer je gegevens per kwartaal in PDF formaat en houd overzicht over al je kostenposten.

Grootboek

Laat, door middel van je kasboek, automatisch groetboekrekeningen opmaken. Bespaar jezelf een hoop tijd en krijg direct overzicht in je financiele situatie.

Klantenbestand

Houdt precies bij wat een klant bij je heeft besteld en waar deze klant vandaan komt. Laat het klantenbestand een middel zijn om je op de hoogte te brengen van je bereik.

Leveranciersbestand

Hoeveel heb je over de jaren besteld bij een bepaalde leverancier? In Beacon blijf je daarvan goed op de hoogte. Ieder product in je voorraad kan worden gekoppeld aan een leverancier.

Statistieken

Alle verzamelde gegevens uit je kasboek, voorraad, klantenbestand etc. word verzameld om je een duidelijke weergave voor te schotelen. Maak uit de gegevens op welke keuzes je in de toekomst kan maken.

Grafieken

Net als de statistieken kun je uit verzamelde gegevens, weergegeven in grafieken, conclussies trekken die je uit bepaalde data niet kan maken. Maak het jezelf gemakkelijk met de grafieken die Beacon bied om je te ondersteunen bij het weergeven van de informatie op een manier die iedereen kan begrijpen.

Websites & Webwinkels

In deze categorie vindt u de tools die nodig zijn voor het actueel en vindbaar houden van uw website en de tools die u nodig heeft voor het runnen van een webwinkel.

Voorraadbeheer

Deze tool werd al genoemd onder administratie, maar wanneer u ook een webwinkel beheerd zullen er nieuwe functies worden geactiveerd. Een webwinkel werkt immers net iets anders dan een normale winkel. Laat producten automatisch uit je voorraad boeken als deze worden online worden afgerekend en voorzie uw producten van pakkende teksten die de consument zal "triggeren".

CMS

Het CMS (Content Management Systeem) is dé tool voor het actueel houden van de teksten en afbeeldingen op je website. Maak gebruik van onze (Rich) tekst editor om je website of webshop er altijd optimaal uit te laten zien met de meest recente informatie.

SEO

Vindbaarheid anno 2021 is enorm belangrijk. Neem de touwtjes in handen en bepaal zelf hoe je word weergegeven in Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines.

Weergave

Alle grafische effecten en animaties op websites moeten aan te passen zijn. Een website moet immers actueel zijn, net als uw bedrijf. Daarvoor dient deze tool. Maak gebruik van de Weergave tool om deze effecten te bewerken.

Statistieken

Als beheerder van een website wil je natuurlijk weten hoe goed je het doet. Hoe vaak word je website nou eigenlijk bezocht? Komen mensen terug als ze de website als een gezien hebben? Op deze vragen krijg je antwoorden in de statistieken in Beacon.

Zoek uit welk servicepakket het best bij uw bedrijf past. Pakketten