Boekhouding

Houd uw kasboek bij in Beacon Tools en laat grootboekrekeningen automatisch voor u opmaken. Exporteer PDF bestanden voor uw boekhouder of voor uw eigen administratie, laat het systeem facturen automatisch genereren in PDF formaat en versturen naar uw klanten na een verkoop.

Registreer uw klanten en leveranciers en houdt bij wat deze voor u betekenen. Houd uw klanten op de hoogte van uw aanbod en updates door middel van nieuwsbrieven en laat u op de hoogte houden van uw voortgang met statistieken en grafische weergaves van uw boekhouding.

Meer...

Webwinkels

Biedt uw producten of services aan in een Beacon webwinkel en run deze vanuit Beacon Tools. Door middel van iDeal kunnen klanten snel en veilig betalen. Facturen worden automatisch via email naar de klant gestuurd en uw administratie wordt direct gewijzigd. U wordt direct op de hoogte gehouden van nieuwe bestellingen. Dat bespaart u een hoop tijd voor andere zaken.

Een kant en klare webwinkel kan binnen 24 uur voor u worden opgezet, met de kleuren en foto's van uw bedrijf. U kunt uw website altijd en overal aanpassen. U hebt dus alle controle.

Meer...

Statistieken

Het is goed om te weten waar uw sterke en minder sterke punten liggen. Dit komt goed naar voren door middel van statistieken en grafieken die automatisch voor u worden gegenereerd.

Hoe goed wordt uw website bezocht? Hoeveel heeft u verdiend vergeleken met vorig jaar? Uit welke productgroepen verkoopt u het meest of uit welke productgroepen verdiend u het meest? Al dit soort vragen worden beantwoord met de statistieken en grafieken die u vindt in Beacon.

Blijf uw concurrentie voor, maak gebruik van de gegevens die Beacon Tools voor u verzameld en weergeeft.

Meer...

Eenvoud

Beacon Tools biedt u veel functionaliteit en heeft als hoofddoel om deze functionaliteiten voor iedereen bruikbaar te maken. Heeft u geen boekhoud- of IT technische achtergond? Geen probleem. Iedereen kan Beacon gebruiken.

Beacon doet het meeste werk voor u. De handelingen die overblijven worden simpel weergegeven en zijn gemakkelijk vindbaar. Het systeem leidt u van pagina tot pagina zodat u alle handelingen begrijpt. Een Beacon medewerker kan u helpen bij het uitvoeren van handelingen wanneer u dat nodig heeft.

Meer...
Vind een passend pakket voor uw bedrijf. Bekijk direct onze tarieven! Tarieven
Beacon Webwinkels Grafieken en Statistieken

Beacon Tools, uw boekhouding en administratie in één!

Beacon is de perfecte oplossing voor ieder midden- en kleinbedrijf en ZZP'er. De functionaliteiten die Beacon Tools biedt zijn uitgebreid en gemakkelijk in het gebruik. Door de combinatie van het runnen van een mooie overzichtelijke webwinkel en uw administratie neemt Beacon u werk uit handen. 1 applicatie voor het runnen van uw bedrijf.

Beacon Tools is een web-applicatie dat bestaat uit verschillende modules, U heeft dus alle functionaliteiten die u verwacht, maar niet meer dan u nodig heeft. Dit houdt het gemakkelijk en overzichtelijk. Wanneer uw bedrijf toe is aan meer, dan kunnen deze gemakkelijk worden geactiveerd.

Alle informatie in Beacon wordt online opgeslagen en kan door u worden benaderd vanuit iedere locatie waar u toegang heeft tot het internet. Ook vanaf uw mobiel of uw tablet. Het systeem maakt automatisch backups van uw gegevens zodat u nooit iets kwijt raakt.

Andere bedrijven gingen u voor. Neem gerust een kijkje naar onze lijst met bedrijven.

Mocht u nog vragen hebben over de Beacon software of wilt u meer informatie over de beschikbare pakketten die we leveren? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

  • Telefoon: 06 467 969 81
  • E-mail: info@beacontools.net